Voordragen & aanvragen

Voordragen

Soms zijn er mensen in je directe omgeving waarvan je weet dat zij het zich niet kunnen veroorloven om een weekendje ertussenuit te kunnen. Maar je gunt het ze zo, omdat je vindt dat ze het verdienen.

Dit kan komen doordat het allemaal erg tegenzit door financiële of lichamelijke problemen, een ernstige ziekte is opgetreden in een gezin of de oudere mensen die meer vereenzamen. Zeeuws Geluk is voor hun allemaal erg belangrijk!

Kent u iemand in uw omgeving, die dit Zeeuws Geluk weekendje goed kan gebruiken en de financiële middelen niet hebben, om dit zelf te kunnen realiseren, meldt die dan aan via info@zeeuwsgeluk.nl

Stuur een uitgebreide e-mail met uw motivatie, reden, om wie het gaat en voor hoeveel personen. Na ontvangst van uw mail nemen wij zelf contact met u op.

Komt uw voorgedragen aanvraag bij ons in aanmerking, dan nemen wij contact op met degene over wie het gaat en plannen dan in overleg een weekend in het voor- of naseizoen.
Het weekend mag niet geruild, weggeven of verkocht worden en is niet inwisselbaar voor geld.

Komt u of uw gezin in aanmerking voor een weekend Zeeuws Geluk? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Aanvraag formulier Zeeuws Geluk

Kalender (dd-mm-jjjj)